Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

400 г нуту
70-80 г фініків
1 ст. л. ванільного екстракту
1 ст. л. меленої кориці
½ ч. л. соди
1 яйце
сіль
1 ч. л. тонко тертого кореня імбиру
1 велика морква (приблизно 160 г), терта

Приготування:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 °. Викладаємо деко пергаментом.

2. Змішуємо всі інгредієнти, крім моркви, в кухонному комбайні, до однорідності.

3. Додаємо моркву до кухонного комбайну і збиваємо кілька разів, щоб з'єднати, намагаючись не перебощить (морква повинна забезпечити текстуру і колір цієї закуски).

4. Викладаємо суміш у підготовлений піддон для випічки, згладжуючи її в рівний шар, використовуючи ніж.

5. Випікаємо в духовці протягом 30-35 хвилин або до готовності. Подаємо теплим або холодним.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запеченого лосося з пармезаном.