Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4

Інгрідієнти:

200 г сушеної квасолі
1 цибулина
1 х 400 г помідорів
4 ст. л. чорної патоки
3 ст. л. томатного пюре
2 ст. л. коричневого цукру
2 ч. л. копченої паприки
½ ч. л. гвоздики
2 ч. л. гірчичного порошку

Приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

1. Поміщаємо висушену квасолю, цибулю і помідори на повільний вогонь.

2. У миску змішуємо всі інгредієнти, що залишилися. Виливаємо суміш на повільний вогонь і перемішуємо, щоб покрити боби і овочі як можна більш рівномірно.

3. Наливаємо більше 500 мл холодної води, потім варимо на високій температурі протягом 7-8 годин або до тих пір, поки боби не поглинуть рідину і не зіллються, а соус потемніє.

4. Подаємо з тостами, ребрами або повним сніданком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрикадельок в томатному соусі.