Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
4 лимонних пісочних печива
110 мл солодкого вермуту
250 мл подвійних вершків
4 ст. л. цукрової пудри
8 ст. л. лимонного сиру
2 ст. л. мигдалю, підсмаженого
2 гілочки свіжої м'яти
Приготування:
1. Кладемо бісквіт на дно кожного з чотирьох склянок. Поливаємо по одній столовій ложці солодкого вермуту в кожен стакан.
2. Наливаємо вершки в миску і додаємо цукрову глазур. Збиваємо вершки до утворення м'яких піків. Додаємо залишки солодкого вермута. Додаємо лимонний сир.
3. Поміщаємо вершкову суміш у кожну із склянок. Верх прикрашаємо пластівцями мигдалю і гілочкою м'яти. Подаємо охолодженим.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт неймовірно ніжного томатного крем-супу.