Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

4 ст. л. оливкової олії
3 зубчики часнику, дрібно нарізані
1.2 кг диких грибів
3 ст. л. грубо нарізаної петрушки
1 маленький чилі, дрібно нарізаний (за бажанням)
8 прямокутників готового листкового тіста, близько 20x20 см
1 цибулина

Приготування:

Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Нагріваємо олію в сковороді, додаємо часник і гриби, обсмажуємо на високій температурі протягом 3-4 хвилин. Приправляємо сіллю і меленим чорним перцем і посипаємо петрушкою. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.

3. Змащуємо одну сторону кожного аркуша тесту оливковою олією.

4. Розміщуємо один лист тіста поверх іншого, щоб створити два шари тіста, потім викладаємо чверть грибної суміші в центр тіста.

5. Збираємо куточки тіста, щоб створити кишеньку і закріплюємо його цибулею. Змащуємо оливковою олією і кладемо на деко.

6. Повторюємо цей процес з рештою тестом і грибною сумішшю.

7. Випікаємо булочки протягом 10-12 хвилин або поки тісто не буде готове.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарбузової запіканки з ароматним шавлієм і ковбасами.