Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4

Інгрідієнти:

6 шт. буряка
3 середніх червоних цибулини
4 часникових гвоздики
4 ст. л. оливкової олії
Для глазурі:
50 мл унції рослинного бульйону
2 ст. л. бальзамічного оцту
1 гілочка чебрецю
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Поміщаємо буряк, червоний лук, часник, гілочки чебрецю і оливкове масло в сковороду для обсмажування середнього розміру, переконавшись, що овочі добре покриті оливковою олією.

3. Смажимо протягом півтори години, поки буряк не стане м'яким. Очищаємо і нарізаємо приготовані овочі і відкладаємо в сторону.

4. Щоб зробити глазур, ставимо сковороду на середній вогонь і розігріваємо, додавши бульйон, бальзамічний оцет і нарізаний чебрець.

5. Доводимо це до кипіння, стежачи за тим, щоб суміш перемішують до тих пір, поки рідина не зменшилася до сиропоподібну консистенції.

6. Викладаємо буряк, червоний лук і часник акуратно на підігрітому блюді і поливаємо глазур'ю. Негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт традиційної м'ясної підливи.