Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4

Інгрідієнти:

6 шт. буряка
3 середніх червоних цибулини
4 часникових гвоздики
4 ст. л. оливкової олії
Для глазурі:
50 мл унції рослинного бульйону
2 ст. л. бальзамічного оцту
1 гілочка чебрецю
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Поміщаємо буряк, червоний лук, часник, гілочки чебрецю і оливкове масло в сковороду для обсмажування середнього розміру, переконавшись, що овочі добре покриті оливковою олією.

3. Смажимо протягом півтори години, поки буряк не стане м'яким. Очищаємо і нарізаємо приготовані овочі і відкладаємо в сторону.

4. Щоб зробити глазур, ставимо сковороду на середній вогонь і розігріваємо, додавши бульйон, бальзамічний оцет і нарізаний чебрець.

5. Доводимо це до кипіння, стежачи за тим, щоб суміш перемішують до тих пір, поки рідина не зменшилася до сиропоподібну консистенції.

6. Викладаємо буряк, червоний лук і часник акуратно на підігрітому блюді і поливаємо глазур'ю. Негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт традиційної м'ясної підливи.