Час приготування: менше 30 хв
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4-6

Інгредієнти:

Для крему:
75 г несолоного масла
150 г м'якого коричневого цукру
150 г смородини
1 ч. л. меленої кориці
½ ч. л. мускатного горіха
1 апельсин, сік і дрібно натерта цедра
50 г цукатів
Для тіста:

25-50 г маргарину для змащування
1 блок готового листкового тіста
борошно
2-3 ст. л. молока
цукрова пудра

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приготування:

1. Для начинки плавимо масло на повільному вогні в маленькій каструлі. Після розплавлення видаляємо з вогню і перемішуємо всі інгредієнти до однорідності. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.

2. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Змащуємо маргарином деко.

3. Для основи викочуємо тісто на злегка посипану борошном поверхню до товщини близько 3 мм. Використовуючи різець 6 см, вирізаємо з тіста кола.

4. Кладемо чайну ложку начинки посередині кожного кола. Беремо іншу половину тіста і запечатуємо.

5. Викладаємо на змащену маслом форму.

6. Випікаємо протягом 15 хвилин. Переносимо еклери з духовки щоб охолодити.

7. Перед тим, як подавати, посипаємо еклери цукровою глазур'ю.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смажених буряків.