Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 ч. л. оливкової олії
2 сушених копчених бекону
2 зубчики часнику, подрібнені
1 цибулю, нарізану
3 тимьяновых гілочки
2 х 400 г банки білих бобів
850 мл рослинного бульйону
2 ст. л. нарізаної петрушки
мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця "Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

1. Нагріваємо олію у великій каструлі на середньому вогні. Додаємо бекон, часник і цибулю і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин, або поки бекон не стане коричневим, а цибуля пом'якшиться.

2. Додаємо чебрець і обсмажуємо ще хвилину. Додаємо боби і бульйон в каструлю і доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо 10 хвилин.

3. Переносимо суп в блендер або кухонний комбайн і змішуємо з петрушкою і перцем до однорідності.

4. Повертаємо суп в каструлю, потім наливаємо в 4 чаші і негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тарталеток з малиною.