Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
1 ст. л. масла
50 г попкорну
100 г міні-зефіру
30 г несолоного масла
50 г білого шоколаду, тертого
¾ ч. л. мелених кавових зерен
Приготування:
1. Ретельно нагріваємо масло в каструлі важкої ваги і додаємо попкорн. Накриваємо кришкою і даємо приготуватися на повільному вогні. Приблизно через п'ять хвилин ви почуєте, як починає вибухати кукурудза. Як тільки кукурудза закінчить спливати, зменшуємо вогонь.
2. Поки готується попкорн, нагріваємо зефіри в каструлі з маслом, щоб розтопити два разом, періодично помішуючи. Вимикаємо вогонь при розплавлюванні.
3. Як тільки попкорн закінчить спливати, виливаємо суміш зефіру в каструлю попкорну і додаємо тертий білий шоколад. Посипаємо мелену каву і перемішуємо все разом. Відкладаємо протягом приблизно п'яти хвилин.
4. Беремо велику столову ложку суміші. Мочимо свої руки, потім звертаємо попкорн в круглу кулю. Викладаємо на аркуші для випічки, щоб повністю охолонути.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжного ягідного желе на основі йогурту.