Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

4 мультисезонных булочки
1 великий баклажан
1½ ст. л. оливкової олії
½ ч. л. кмину
½ ч. л. земляного коріандру
1 маленький червоний перець
1 маленький жовтий перець
1 червона цибуля, дрібно нарізана
1 ½ ст. л. червоного вина
1 ст. л. м'якого світло-коричневого цукру
25 г листя салату
1 великий томат, розрізаний на чотири товстих скибочки
кориандровые гілочки
Для авокадо майонеза:
1 маленький стиглий авокадо
2 ч. л. свіжого соку лайма
1 невелика часникова гвоздика, подрібнена
морські сольові пластівці і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

1. Розігріваємо сковорідку на середньому вогні.

2. Між тим, щоб зробити майонез авокадо, поміщаємо всі інгредієнти в маленьку миску і добре перемішуємо. Мнемо виделкою до тих пір, поки він не стане як можна більш гладким.

3. Підсмажуємо булочки, нарізані стороною вниз на сковороді 1 хвилину. Змащуємо скибочки баклажанів з обох сторін оливковою олією і посипаємо кмином і коріандром. Кладемо на сковорідку і варимо 4-5 хвилин з кожного боку.

4. Між тим, нагріваємо олію у великій сковороді з антипригарним покриттям і перець обсмажуємо з червоною цибулею протягом 8-10 хвилин. Перемішуємо в оцті, цукрі і спеціях. Готуємо ще кілька секунд, постійно помішуючи.

5. Викладаємо всі інгредієнти по черзі на половинку булочки, потім накриваємо її другою половиною і закріплюємо дерев'яною паличкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пряних баклажанів з моцарелою, зеленою квасолею і нутом.