Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

6 груш середнього розміру
2 ст. л. ложки лимонного соку
450 мл води
200 г цукру
Для шоколадного соусу:
150 мл подвійних вершків
200 г темного шоколаду

Приготування:

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну
Показати ще

1. Поливаємо очищені груші лимонним соком.

2. Нагріваємо воду до кипіння у великій каструлі і додаємо цукор. Залишаємо цукор і кип'ятитися воду, перш ніж додати груші в каструлю.

3. Накриваємо каструлю і варимо груші протягом 25 хвилин.

4. Обережно видаляємо груші з рідини і переносимо на шість окремих порцій.

5. Наливаємо подвійні вершки в чисту каструлю і акуратно нагріваємо, не киплять.

6. Знімаємо каструлю з вогню і додаємо нарізаний шоколад, помішуючи, щоб зробити гладкий соус.

7. Для подачі, наливаємо шоколадний соус на груші.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти на рецепт пряного осіннього рагу з овочів.