Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4-6
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
1 середній гарбуз
1 велика біла цибуля, нарізана
2.5 см кореня імбиру
2 зубчики часнику, дрібно нарізані
½ шотландських чіпсів
4-5 гілочок чебрецю
400 мл кокосового молока
морська сіль і мелений чорний перець
Приготування:
1. Ріжемо гарбуз навпіл, потім кільцями. Очищаємо і поділяємо кожен шматок і розрізаємо м'якоть гарбуза на кубики 2,5 див.
2. Кладемо гарбуз у велику каструлю з цибулею, імбиром, часником і чилі. Видаляємо листя і додаємо в каструлю.
3. Наливаємо близько 400 мл води, доводимо до кипіння і варимо, поки гарбуз не перетвориться в целюлозу.
4. Додаємо кокосове молоко і приправляємо до смаку сіллю, потім зменшуємо вогонь і залишаємо суп кип'ятитися ще 5-10 хвилин.
5. Подаємо гарячим в тарілках.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт горіхового пирога.