Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4-6

Інгредієнти:

1 середній гарбуз
1 велика біла цибуля, нарізана
2.5 см кореня імбиру
2 зубчики часнику, дрібно нарізані
½ шотландських чіпсів
4-5 гілочок чебрецю
400 мл кокосового молока
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

1. Ріжемо гарбуз навпіл, потім кільцями. Очищаємо і поділяємо кожен шматок і розрізаємо м'якоть гарбуза на кубики 2,5 див.

2. Кладемо гарбуз у велику каструлю з цибулею, імбиром, часником і чилі. Видаляємо листя і додаємо в каструлю.

3. Наливаємо близько 400 мл води, доводимо до кипіння і варимо, поки гарбуз не перетвориться в целюлозу.

4. Додаємо кокосове молоко і приправляємо до смаку сіллю, потім зменшуємо вогонь і залишаємо суп кип'ятитися ще 5-10 хвилин.

5. Подаємо гарячим в тарілках.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт горіхового пирога.