Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 10

Інгредієнти:

375 г борошна
225 г кукурудзяного борошна
1 ч. л. солі
4 ч. л. порошку для випічки
110 г цукру
480 мл молока
2 яйця
110 г масла
солодка кукурудза

Приготування:

Популярні новини зараз
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо 23 см квадратну форму для випічки з розтопленим маслом.

2. У великій мисці об'єднуємо всі інгредієнти, за винятком ядер солодкого кукурудзи. Змішуємо до тих пір, поки у вас не буде консистенції бісквітного тіста, а потім додаємо кукурудзу.

3. Перемішуємо, щоб повністю з'єднати, потім виливаємо в підготовлену форму для випічки. Випікаємо близько 20 хвилин у верхній частині духовки. (Крім того, ви можете спекти їх у лотку для кексів, викладеному паперовими футлярами).

4. Кукурудзяний хліб готовий, коли він має золотий колір.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт качиного паштету.