Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 8

Інгредієнти:

200 г бланшованого мигдалю
2 ст. л. оливкової олії
2 ч. л. морської солі
2 ст. л. розмарину
½ ч. л. копченої паприки

Приготування:

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються Скасування табелів у школах: як тепер оцінюють знання школярів Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
Показати ще

1. Додаємо мигдаль до широкої каструлі, нагріваємо на дуже високому вогні і підсмажуємо хвилину. Додаємо масло, сіль і розмарин, потім обсмажуємо до хрусткої скоринки.

2. Знімаємо з вогню і посипаємо паприкою, змішуємо разом і подаємо. Якщо це необхідно, обсмажуємо в печі, попередньо нагрітій до 220 °.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт горіхового пирога.