Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

600 мл гарячої кави еспресо
120 г цукрової пудри
Для подачі:
300 мл унції вершків
1 ванільний стручок
1 ст. л. цукрової пудри

Приготування:

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

1. Ставимо в морозильну камеру неглибоку форму для випічки.

2. Перемішуємо і розчиняємо цукор в каву на повільному вогні. Відкладаємо, щоб охолодитися.

3. Виливаємо кавову суміш в блюдо і заморожуємо протягом 40 хвилин.

4. Поміщаємо крем, ваніль і цукрову глазур у велику миску. Додаємо жменю подрібненого кавового щербету і збиваємо суміш до однорідної консистенції.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт креветок в часниковому маслі.