Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

600 мл гарячої кави еспресо
120 г цукрової пудри
Для подачі:
300 мл унції вершків
1 ванільний стручок
1 ст. л. цукрової пудри

Приготування:

Популярні новини зараз
Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки Пенсіонерам гарантують мінімум 14 000 грн: виплатять багатьом, але не всім
Показати ще

1. Ставимо в морозильну камеру неглибоку форму для випічки.

2. Перемішуємо і розчиняємо цукор в каву на повільному вогні. Відкладаємо, щоб охолодитися.

3. Виливаємо кавову суміш в блюдо і заморожуємо протягом 40 хвилин.

4. Поміщаємо крем, ваніль і цукрову глазур у велику миску. Додаємо жменю подрібненого кавового щербету і збиваємо суміш до однорідної консистенції.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт креветок в часниковому маслі.