Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 ст. л. масла
6 скибочок сухий висушеної шинки, розрізаної наполовину
50 г масла
6 товстих скибочок brioschi
4 часникових гвоздики, подрібнених
250 г грибів, нарізаних
100 г шиітаке, в два рази менше
2 ст. л. крему fraîche
свіжа петрушка, прикрасити
сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Плювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних Українцям платитимуть подвійні пенсії: чиї гаманці стануть удвічі товщі Навесні пенсії українців перерахують: на скільки можуть збільшитись виплати Готуйтесь – буде дорожче: українцям стане складніше дозволити собі навіть шматок хліба
Показати ще

Приготування:

1. Додаємо масло у велику сковорідку з важкої основою і обсмажуємо шинку при високій температурі протягом 1-2 хвилин до хрусткої скоринки.

2. Опускаємо вогонь до середнього і розплавляємо близько третини олії в каструлі. Обсмажуємо шматочки brioschi до золотисто-коричневого кольору з кожної сторони.

3. Розтоплюємо ще третину масла в каструлі, додаємо часник і гриби, обсмажуємо на високій температурі протягом 2-3 хвилин. Зменшуємо тепло, накриваємо кришкою і готуємо ще 2 хвилини. Знімаємо кришку і обсмажуємо на високій температурі.

4. Викладаємо все на тарілку і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарбузового супу з кокосом і чилі.