Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

200 г редиски
4 лайма, тільки сік
2 ч. л. лимонного цукру
1 маленький червоний лук, тонко нарізаний
2 ст. л. оливкової олії
великий маленький свіжий кріп, дрібно нарізаний
4 скибочки хліба з непросіяного борошна
2 авокадо
мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

1. Поміщаємо редис в миску.

2. Поміщаємо сік лайма (залишаючи 2 столові ложки), цукор, червоний лук, масло і кріп в миску. Перемішуємо, потім виливаємо на редис і змішуємо обережно 10 хвилин, щоб наповнити.

3. Між тим, смажимо хліб.

4. Замочуємо авокадо з допомогою запасних 2 столових ложок соку лайма, щоб запобігти підсмажування. Готуємо тост з авокадо і додаємо трохи чорного перцю.

5. Зливаємо редис і цибулю через друшляк, щоб видалити зайвий сік лайма, а потім распологаем їх поверх авокадо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарбузового чізкейку.