Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 зубчик часнику, подрібнений
1 лимон, тільки сік
3 ст. л. каперсів, нарізаних
6 філе анчоуса, нарізане
250 г маслин
невеликий пучок свіжої петрушки, нарізана
сіль і мелений чорний перець
2-4 ст. л. оливкової олії

Приготування:

Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

1. Щоб зробити густу консистенцію, просто змішуємо всі інгредієнти разом, додавши достатню кількість оливкової олії для утворення пасти.

2. Для більш гладкої текстури додаємо часник, лимонний сік, каперси і анчоуси в кухонний комбайн і збиваємо їх протягом приблизно 10 секунд. Додаємо оливки і петрушку і досить оливкової олії, щоб зробити пасту.

3. При необхідності приправляємо за смаком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарбузового ичзкейка.