Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 зубчик часнику, подрібнений
1 лимон, тільки сік
3 ст. л. каперсів, нарізаних
6 філе анчоуса, нарізане
250 г маслин
невеликий пучок свіжої петрушки, нарізана
сіль і мелений чорний перець
2-4 ст. л. оливкової олії

Приготування:

Популярні новини зараз
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа Пенсіонерам, сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю виплатять по 10 800 гривень: як отримати Не чекайте – гроші не дадуть: у червні частина українців залишиться без соціальних виплат
Показати ще

1. Щоб зробити густу консистенцію, просто змішуємо всі інгредієнти разом, додавши достатню кількість оливкової олії для утворення пасти.

2. Для більш гладкої текстури додаємо часник, лимонний сік, каперси і анчоуси в кухонний комбайн і збиваємо їх протягом приблизно 10 секунд. Додаємо оливки і петрушку і досить оливкової олії, щоб зробити пасту.

3. При необхідності приправляємо за смаком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарбузового ичзкейка.