Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
1 зубчик часнику, подрібнений
1 лимон, тільки сік
3 ст. л. каперсів, нарізаних
6 філе анчоуса, нарізане
250 г маслин
невеликий пучок свіжої петрушки, нарізана
сіль і мелений чорний перець
2-4 ст. л. оливкової олії
Приготування:
1. Щоб зробити густу консистенцію, просто змішуємо всі інгредієнти разом, додавши достатню кількість оливкової олії для утворення пасти.
2. Для більш гладкої текстури додаємо часник, лимонний сік, каперси і анчоуси в кухонний комбайн і збиваємо їх протягом приблизно 10 секунд. Додаємо оливки і петрушку і досить оливкової олії, щоб зробити пасту.
3. При необхідності приправляємо за смаком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарбузового ичзкейка.