Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8

Інгредієнти:

150 г чистого меду
150 г замороженої (або свіжої) малини
100 г вівсянки
¼ ч. л. морські сольові пластівці
1 ч. л. розпушувача
1½ ч. л. меленої кориці
100 мл вівсяного молока або будь-який інший вид, який ви бажаєте
1 яйце
1 ч. л. ванільної пасти або екстракт
1 ч. л. соняшникової олії

Приготування:

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

1. Нагріваємо мед і малину в маленькій каструлі на середньому вогні, часто помішуючи, поки малина не розморозиться. Це не повинно займати більше 3 хвилин. Знімаємо сковороду з вогню.

2. Кладемо вівсянку і сіль в блендер або кухонний комбайн з встановленою маленької чашею і змішуємо до тих пір, поки не отримаємо борошно

3. У мірному глечику збиваємо разом молоко, яйце і ваніль, а потім перемішуємо вологу суміш в суху, до повного поєднання. Якщо тісто дуже сильно загусне, додаємо більше молока.

4. Наливаємо ½ чайної ложки масла на гладку, нелипкую сковорідку (або велику або важку чавунну сковорідку). Ставимо сковорідку на середній вогонь і, при нагріванні, додаємо тісто, використовуючи чверть чашки, але заповнюючи тільки дві третини. Ви повинні отримати 4 млинця за раз, і їм знадобиться близько 2 хвилин на сковороді з одного боку.

5. Негайно подаємо з малиновим варенням, малиною і медом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пряного гарячого сидру.