Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

60 мл оливкової олії
1 ст. л. нарізаного часнику
листя базиліка (бажано італійські)
морська сіль і мелений білий перець, за смаком
1 кг зелених кабачків
750 мл курячого бульйону

60 мл вершків
жменю петрушки, подрібнена
50 г свіжого тертого пармезану
Для подачі:
хрусткий хліб
зелений салат
сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Ціни на цукор полетіли вниз: чому це поганий знак 73 грн перетворилися на 417: ДРАЦС змушує українців переплачувати за дрібну послугу "Тарифи підвищувати у вас легко виходить!": українці рознесли "Київстар" – третина мережі залишилася без світла Пенсіонерів будуть рятувати від бідності: як зміниться система виплат
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо масло в каструлі на середньому вогні.

2. Готуємо часник, базилік, сіль і кабачок повільно протягом 10 хвилин або до тих пір, поки кабачки не будуть злегка підсмажені і пом'якшені.

3. Додаємо білий перець, за смаком, потім вливаємо в бульйон і тушкуємо протягом 8 хвилин. Знімаємо з вогню.

4. Поміщаємо три чверті супової суміші в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.

5. Повертаємо суміш на сковороду і перемішуємо в кремі, петрушці і пармезані.

6. Щоб подавати, наливаємо суп в миску і приправляємо за смаком сіллю і чорним перцем. Посипаємо пармезаном, за смаком. Подаємо з хрустким хлібом і зеленим салатом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запеченої риби з бульгуровою пшеницею.