Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

2 курячі грудки
20 г петрушки, дрібно нарізаною
150 г сиру таледжіо
75 г масла
2 зубчики часнику
3 смужки копченого бекону
дві жмені панірувальних сухарів
3 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Розрізаємо курячі грудки чотири рази, по діагоналі.

3. Дрібно нарізаємо петрушку і розрізаємо сир на смужки.

4. Кидаємо тальгио в петрушку, а потім додаємо сир в забиті проміжки в курячих філе.

5. Розтоплюємо масло на сковороді. Додаємо нарізаний часник і бекон на сковороду і смажимо три хвилини.

6. Додаємо панірувальні сухарі в сковороду і смажимо ще три хвилини.

7. Наливаємо оливкову олію на курку і приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем.

8. Розкидаємо хлібну крихту над курячими грудками, злегка погладжуючи їх.

9. Випікаємо в духовці 30 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і кукурудзою.