Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

3 ст. л. натурального йогурту
1 ч. л. каррі-порошку
1 ч. л. порошку чілі
2 ч. л. лайма або лимонного соку
2 ч. л. коріандру
1 свіжий червоний чилі, дрібно нарізаний (за бажанням)
4 х 150 г курячі грудки
Для подачі:
зелений салат
піта

Приготування:

Популярні новини зараз
Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах
Показати ще

1. Змішуємо йогурт, порошок чилі, сік лайма, коріандр і червоний чилі.

2. Маринуємо курку в суміші протягом 5 хвилин.

3. Розігріваємо гриль або сковороду.

4. Курку нарізаємо на шашлик і смажимо на барбекю.

5. Подаємо з салатом і пітою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ароматної свинини з баклажанми.