Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4 - 6

Інгредієнти:

Для фруктового салату:
1 рожевий грейпфрут
1 апельсин
1 гранат
1 банан
маленька гроно білого винограду
маленька гроно чорного винограду
1 ківі
1 груша
1 яблуко
Для сиропу:
цитрусовий сік (зверху)
1 лайм
100 г цукру
1 стебло лемонграсу, порізаний навпіл
1 шматочок імбиру

Приготування:

Популярні новини зараз

Єлизавета II потрапила у скандал через лист школярам з Севастополя: "визнали" Крим російським

Даша Квіткова і Микита Добринін передумали розлучатися? Родина "Холостяка" розкрила таємницю примирення

Дівчинка довгі місяці підкидала воші школярам, діти зрозуміли не одразу: "Розчесала волосся виделкою і...."

Прості способи відрізнити справжню ковбасу від підробки: зовнішній вигляд, запах і не тільки

Показати ще

1. Для фруктового салату відокремлюємо грейпфрут і апельсин, піймавши соки в мисці. Вичавлюємо більше соку з решти цитрусових фруктів в миску.

2. Для сиропу вимірюємо сік і додаємо воду, щоб зробити 100 мл.

3. Очищаємо лайм.

4. З'єднуємо цитрусовий сік / водну суміш і цукор в маленькій каструлі. Нагріваємо до тих пір, поки цукор не розчиниться, помішуючи один або два рази. Додаємо лемонграс, лайм і імбир, а потім доводимо до кипіння. Негайно зменшуємо тепло до кипіння.

5. Варимо на повільному вогні протягом 10 хвилин. Вимикаємо вогонь і залишаємо сироп охолонути.

6. Для фруктового салату видаляємо насіння з граната і нарізаємо банан.

7. Нарізаємо виноград навпіл і нарізаємо ківі.

8. Нарешті нарізаємо грушу і яблуко, наливаючи трохи соку лайма по яблуку, щоб зберегти свій колір.

9. Змішуємо всі фрукти у великій мисці або в окремих столиках стравах або келихах Martini. Наливаємо сироп на смак.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт "забутого" печива.