Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4 - 6
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
Для фруктового салату:
1 рожевий грейпфрут
1 апельсин
1 гранат
1 банан
маленька гроно білого винограду
маленька гроно чорного винограду
1 ківі
1 груша
1 яблуко
Для сиропу:
цитрусовий сік (зверху)
1 лайм
100 г цукру
1 стебло лемонграсу, порізаний навпіл
1 шматочок імбиру
Приготування:
1. Для фруктового салату відокремлюємо грейпфрут і апельсин, піймавши соки в мисці. Вичавлюємо більше соку з решти цитрусових фруктів в миску.
2. Для сиропу вимірюємо сік і додаємо воду, щоб зробити 100 мл.
3. Очищаємо лайм.
4. З'єднуємо цитрусовий сік / водну суміш і цукор в маленькій каструлі. Нагріваємо до тих пір, поки цукор не розчиниться, помішуючи один або два рази. Додаємо лемонграс, лайм і імбир, а потім доводимо до кипіння. Негайно зменшуємо тепло до кипіння.
5. Варимо на повільному вогні протягом 10 хвилин. Вимикаємо вогонь і залишаємо сироп охолонути.
6. Для фруктового салату видаляємо насіння з граната і нарізаємо банан.
7. Нарізаємо виноград навпіл і нарізаємо ківі.
8. Нарешті нарізаємо грушу і яблуко, наливаючи трохи соку лайма по яблуку, щоб зберегти свій колір.
9. Змішуємо всі фрукти у великій мисці або в окремих столиках стравах або келихах Martini. Наливаємо сироп на смак.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт "забутого" печива.