Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

2 скибочки хрусткого білого хліба
100 г моцарели
½ томату
1 яйце
сіль і мелений чорний перець

1 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 4 листопада: порядок овнів, аналіз терезів та успіх стрільців Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн Картку заморозять навіть за легальні перекази: банки посилили правила ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути
Показати ще

Приготування:

1. Нарізаємо моцарелу і помідор на хліб. Поміщаємо інший шматочок хліба зверху.

2. У мисці збиваємо яйце з невеликою кількістю солі і свіжозмеленого чорного перцю. Занурюємо сендвіч в яйце.

3. Обсмажуємо сендвіч 2-3 хвилини з кожного боку або до золотистого кольору. Знімаємо з вогню, ріжемо навпіл і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свіжого фруктового салату.