Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 8

Інгредієнти:

Для тіста:
1 x 400 г готового листкового тіста
борошно
1 лимон
Для начинки:
300 г сиру рікотта
200 г маскарпоне
200 г зацукрованої шкірки, грубо нарізаний

125 г цукру
6 яєць

Популярні новини зараз
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Розкачуємо тісто на злегка посипану борошном поверхню до товщини 3 мм. Використовуємо печиво, щоб вирізати паличку для тіста розміром 25 см. Накриваємо вологою тканиною, поки робимо начинку.

3. У великій мисці змішуємо рікотту, маскарпоне і зацукровані шкірку з 100 г цукру і п'ять яєчних жовтків до однорідності.

4. Збиваємо яєчні білки в іншій великій чистій мисці, збиваємо цукор, що залишився і продовжуємо збивати.

5. Збиваємо зарезервований яєчний жовток в мисці. Змащуємо пиріг. Випікаємо в духовці протягом 30 хвилин.

6. Відкладаємо, щоб остудитися протягом двох годин, потім посипаємо лимонною цедрою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з бобами і тунцем.