Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 8-10

Інгредієнти:

3-4 дуже стиглих банана
100 г світло-коричневого цукру
300 г борошна
100 г султани
50 г горіхів пекана, нарізані (за бажанням)
1 ч. л. прянощів
1 ч. л. розпушувача
150 мл соняшникової олії

Приготування:

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо і викладаємо форму для випічки пергаментом.

2. Кладемо бананове пюре у велику миску і додаємо цукор, борошно, султани, горіхи пекана (якщо використовуєте), змішані спеції і розпушувач.

3. Змішуємо злегка дерев'яною ложкою, потім додаємо масло і добре збиваємо.

4. Ложкою викладаємо тісто у готову форму і робимо гладку поверхню. Випікаємо протягом 55-60 хвилин.

5. Залишаємо пиріг охолонути у формі протягом 10 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт полунично-бананового морозива.