Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
1 ч. л. оливкової олії
2 великих плоских гриба Портобелло
1 зелений лук
1 селера
1 медальйон з бекону (30 г)
20 г свіжих панірувальних сухарів
30 г дитячого шпинату
1 помідор
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Нагріваємо масло в маленькій сковороді на середньому вогні. Додаємо гриби, цибулю, селеру і бекон і смажимо 1-2 хвилини. Перемішуємо в сухарях і шпинаті, приправляємо.
3. Поміщаємо гриби чашкою вгору на деко. Додаємо помідор.
4. Запікаємо гриби протягом 10-15 хвилин, або поки вони не пом'якшаться. Подаємо гриби з помідорами.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шоколадного мусу з перцем чилі.