Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 ч. л. оливкової олії
2 великих плоских гриба Портобелло
1 зелений лук
1 селера
1 медальйон з бекону (30 г)
20 г свіжих панірувальних сухарів
30 г дитячого шпинату
1 помідор
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Нагріваємо масло в маленькій сковороді на середньому вогні. Додаємо гриби, цибулю, селеру і бекон і смажимо 1-2 хвилини. Перемішуємо в сухарях і шпинаті, приправляємо.

3. Поміщаємо гриби чашкою вгору на деко. Додаємо помідор.

4. Запікаємо гриби протягом 10-15 хвилин, або поки вони не пом'якшаться. Подаємо гриби з помідорами.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шоколадного мусу з перцем чилі.