Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

4 великих яйця
125 г копченого лосося

2 готових булочки
4 ст. л. вершків
10 г масла
сіль і мелений чорний перець
трохи свіжого кропу

Популярні новини зараз
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Приготування:

1. Нарізаємо лосось на маленькі шматочки і поміщаємо їх у маленьку миску, виливаємо вершки, висипаємо все необхідне в миску, накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин.

2. Попередньо розігріваємо гриль до самого високого рівня. Відрізаємо верхню частину кожної булочки, потім ретельно витягуємо половину хліба зсередини, потім поміщаємо кожен з них разом з кришкою під гриль і злегка обсмажуємо з обох сторін.

3. Тепер розтоплюємо масло в каструлі середнього розміру на дуже м'якому вогні. Поки воно тане, розбиваємо яйця в миску і злегка збиваємо їх виделкою, приправляючи невеликою кількістю солі і чорним перцем. Коли масло розтануло і починає пінитися, виливаємо яйця. Збільшуємо вогонь і, використовуючи дерев'яну вилку або дерев'яну ложку з точкою, постійно перемішуємо назад і вперед.

4. Як тільки яйця починають тверднути приблизно через хвилину - швидко додаємо лосось і вершки, а потім продовжуємо перемішувати до тих пір, поки майже вся рідина не зникне, це займе 3-4 хвилини. Потім знімаємо сковороду з вогню і продовжуємо перемішувати, поки яйця не стануть м'якими, вершковою масою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лимонного тарта.