Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин

Інгредієнти:

400 г нуту
160 г кукурудзи
1 ч. л. часниковою пудри
1 ч. л. копченої паприки
1 ст. л. лимонного соку
2 ст. л. борошна
2 ст. л. ріпакової олії
Для подачі:
4 булочки з непросіяного борошна
1 головка листя салату, листя розділені
2 великих помідора
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

1. Нагріваємо барбекю до тих пір, поки полум'я не вщухне, і вугілля світяться. Якщо ви не використовуєте барбекю, нагріваємо сковорідку.

2. Кладемо нут в миску і роздавлюємо його до товстої пасти. Перемішуємо з кукурудзою, цибулевим порошком, копченою паприкою, лимонним соком і великій кількості солі і чорного перцю.

3. Додаємо борошно і добре перемішуємо. Поділяємо суміш на чотири, потім формуємо кожну чверть у форму гамбургера.

4. Змащуємо гамбургери маслом і поміщаємо на барбекю або сковорідку. Смажимо на кожній стороні протягом 2 хвилин.

5. Поділяємо булочки і нагріваємо на барбекю або сковорідці. Подаємо гамбургери в булочках.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти на рецепт ідеальних млинчиків.