Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 філе лосося (близько 120 г)
2 ст. л. апельсинового соку
1 ст. л. соєвого соусу
1 ч. л. меду
1 гніздо локшини (близько 60 г)
2 ст. л. замороженого горошку
1 зелений лук, дрібно нарізаний (необов'язково)
2 ч. л. насіння сезаму (необов'язково)

Приготування:

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

1. Поміщаємо лосось в миску. Наливаємо апельсиновий сік і соєвий соус і додаємо трохи меду. Ставимо в мікрохвильову піч протягом 4 хвилин, повертаючи на півдорозі. Залишаємо в мікрохвильовій печі протягом хвилини, перш ніж витягувати.

2. Кладемо локшину в миску, накриваємо киплячою водою і готуємо протягом 5 хвилин. Додаємо горошок і відкладаємо на кілька хвилин, поки горох не розморозиться. Зливаємо воду.

3. Поміщаємо лосося на верхівку локшини і поливаємо соусом. Посипаємо цибулею і насінням кунжуту.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт чорничного кексу в гуртку.