Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

2 яйця
115 мл молока
морська сіль
мелений чорний перець
2 скибочки білого хліба (товщиною 3 см)
1 ч. л. діжонської гірчиці
2 скибочки шинки, підрізані під хліб
2 скибочки чеддера
1 ст. л. ложка оливкової олії

Приготування:

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Поміщаємо яйця, молоко, сіль і перець у велику миску. Змішуємо.

3. З гострим, тонким лезом обережно ножем розрізаємо одну сторону кожного шматочка хліба, щоб сформувати кишеню.

4. Розмазуємо гірчицю на одній стороні кишені і поміщаємо шматочок шинки і сиру всередині.

5. Поміщаємо кишені в неглибоке блюдо. Наливаємо суміш яєць і залишаємо на п'ять хвилин, повертаючи один раз.

6. Нагріваємо антипригарну сковорідку на середньому вогні, додаємо половину оливкової олії.

7. Поміщаємо хлібний кишеню в каструлю і варимо на одній стороні протягом приблизно двох хвилин до золотисто-коричневого кольору. Повертаємо й варимо ще хвилину.

8. Виймаємо з сковороди і кладемо на деко. Поміщаємо в духовку і варимо десять хвилин або до тих пір, поки начинка не розплавиться.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарячого шоколадного пудингу.