Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
2 яйця
115 мл молока
морська сіль
мелений чорний перець
2 скибочки білого хліба (товщиною 3 см)
1 ч. л. діжонської гірчиці
2 скибочки шинки, підрізані під хліб
2 скибочки чеддера
1 ст. л. ложка оливкової олії
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Поміщаємо яйця, молоко, сіль і перець у велику миску. Змішуємо.
3. З гострим, тонким лезом обережно ножем розрізаємо одну сторону кожного шматочка хліба, щоб сформувати кишеню.
4. Розмазуємо гірчицю на одній стороні кишені і поміщаємо шматочок шинки і сиру всередині.
5. Поміщаємо кишені в неглибоке блюдо. Наливаємо суміш яєць і залишаємо на п'ять хвилин, повертаючи один раз.
6. Нагріваємо антипригарну сковорідку на середньому вогні, додаємо половину оливкової олії.
7. Поміщаємо хлібний кишеню в каструлю і варимо на одній стороні протягом приблизно двох хвилин до золотисто-коричневого кольору. Повертаємо й варимо ще хвилину.
8. Виймаємо з сковороди і кладемо на деко. Поміщаємо в духовку і варимо десять хвилин або до тих пір, поки начинка не розплавиться.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарячого шоколадного пудингу.