Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 літр курячого бульйону
500 г замороженого гороху
10 г свіжого листя естрагону
щіпка солі
4 дуже тонких скибочки панчетти

Приготування:

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

1. Нагріваємо курячий бульйон в каструлі, поки вона не кипить. Додаємо горох і тушкуємо протягом 2 хвилин. Перемішуємо в естрагон і солі.

2. Переносимо суміш в кухонний комбайн і змішуємо. Повертаємо суп в каструлю і нагріваємо на повільному вогні.

3. Використовуючи пару щипців, нагріваємо кожен шматочок панчетти над газовим полум'ям вашої варильної панелі протягом декількох секунд.

4. Щоб подавати, валиваем суп в миски. Розбиваємо хрустку панчетту на шматочки і посипаємо зверху супом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього кавового морозива.