Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4

Інгредієнти:

6 готових аркушів желатину
200 мл сухого хересу
250 г замороженої малини
1 х 75 г пакетик заварного крему (або зробити домашній крем)
275 мл вершків
50 г цукрової пудри
50 г мигдалю, підсмаженого
150 г свіжої малини, прикрасити

Приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

1. Наносимо листи желатину рівномірно на дно глибокої скляної чаші. Наливаємо херес і залишаємо на кілька хвилин.

2. Посипаємо малину рівним шаром.

3. Робимо заварний крем згідно з інструкціями з упакування і рівномірно розподіляємо по малині. Ставимо в холодильник на 15 хвилин або поки не затвердіє заварний крем.

4. Між тим, збиваємо вершки з цукром до м'яких піків.

5. Як тільки заварний крем готовий, посипаємо все підсмаженим мигдалем.

6. Охолоджуємо протягом декількох годин перед подачею на стіл, прикрасивши свіжою малиною в останню хвилину.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шоколадного мусу для веганів.