Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4

Інгредієнти:

свіжий базилік
4 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. солоні каперси
300 г черствого хліба
500 г стиглих томатів
55г темних оливок
½ червоного цибулі
1 ст. л. червоного вина
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю "Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Показати ще

1. Змішуємо більшу частину базиліка (залишаючи кілька листків для гарніру) в кухонному комбайні з маслом і каперсами.

2. Переносимо половину масла капусти в миску, додаємо хліб і добре перемішуємо.

3. Поміщаємо помідори, стискаючи деякі з них, щоб вивільнити їх сік, у велику салатницю, а також зарезервовані насіння і сік. Змішуємо з оливками і червоною цибулею. Додаємо закваску, масляну суміш з маслом і оцет, і об'єднуємо, щоб переконатися, що хліб покритий усіма соками.

4. Переносимо салат в сервірувальну тарілку викладаємо помідори, маслини, цибулю і закваску. Поливаємо рештою олією і прикрашаємо листям базиліка і залишилися червоним цибулею і маслинами.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смажених креветок з йогуртом і м'ятою.