Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4

Інгредієнти:

свіжий базилік
4 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. солоні каперси
300 г черствого хліба
500 г стиглих томатів
55г темних оливок
½ червоного цибулі
1 ст. л. червоного вина
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

1. Змішуємо більшу частину базиліка (залишаючи кілька листків для гарніру) в кухонному комбайні з маслом і каперсами.

2. Переносимо половину масла капусти в миску, додаємо хліб і добре перемішуємо.

3. Поміщаємо помідори, стискаючи деякі з них, щоб вивільнити їх сік, у велику салатницю, а також зарезервовані насіння і сік. Змішуємо з оливками і червоною цибулею. Додаємо закваску, масляну суміш з маслом і оцет, і об'єднуємо, щоб переконатися, що хліб покритий усіма соками.

4. Переносимо салат в сервірувальну тарілку викладаємо помідори, маслини, цибулю і закваску. Поливаємо рештою олією і прикрашаємо листям базиліка і залишилися червоним цибулею і маслинами.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смажених креветок з йогуртом і м'ятою.