Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

350г-400г стейки з яловичини
1 ст. л. арахісу або соняшникової олії
1 ст. л. каперсів, осушених
50 г кедрових горіхів
1 ст. л. англійської гірчиці
3 ст. л. майонезу
1 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. лимонного соку
2 ст. л. дрібно нарізаної свіжої петрушки
кілька стружок пармезану
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

1. Приправляємо обидва боки стейка з сіллю і перцем. Нагріваємо змащену маслом сковорідку до готовності. Кладемо стейк в сковороду (він повинен негайно зігрітися) і смажимо близько 3-5 хвилин з кожного боку.

2. Нагріваємо столову ложку масла в сковороді на середньому вогні і обсмажуємо каперси протягом декількох хвилин. Видаляємо в миску, викладену кухонних папером.

3. Збиваємо разом гірчицю, майонез і оливкове масло, поки у вас не буде сирого соусу. Видаляємо стейк з холодильника і дрібно нарізаємо його.

4. Распологаем велику тарілку або сервірувальну тарілку. Змащуємо гірчичним майонезом і лимонним соком, і посипаємо петрушкою, пармезаном і каперсами. Поливаємо оливковою олією і кедровими горіхами, сіллю і перцем.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вівсяної каші з корицею і тертою грушею.