Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 ч. л. ріпакової олії
1 маленький лук
1 зубчик часнику
30 г червоної сочевиці
200 г помідорів
100 мл озону
копчена паприка (опціонально)
мелений чорний перець, за смаком

Приготування:

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

1. Нагріваємо масло в маленькій каструлі на середньому вогні. Додаємо цибулю і часник і варимо 2-3 хвилини.

2. Додаємо залишилися інгредієнти, в тому числі чорний перець за смаком, і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 20 хвилин.

3. Подаємо негайно або залишаємо для охолодження і зберігання в холодильнику або морозильній камері для обідів.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт різотто з грибами.