Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

400 г свіжих бобів
1 цілісний червоний чилі
2 часникових гвоздики
1 зелений лук
1 лимон, цедра і сік
1 ст. л. сушеного орегано
½ хліба
4 ст. л. оливкової олії
200 г м'якого козячого сиру

Приготування:

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

1. Нагріваємо велику каструлю, наповнену киплячій водою. Варимо боби дуже швидко (просто щоб пом'якшити, а не готувати їх).

2. Смажимо чилі над прямим полум'ям на плиті, поки не почорніє небагато. Розрізаємо на тонкі шматочки.

3. Змішуємо чилі, часник, зелений лук, лимонну цедру і сік разом. Додаємо орегано і боби і злегка раздавливаем при їх змішуванні.

4. Нагріваємо велику сковорідку додаємо нарізаний хліб з невеликою кількістю оливкової олії. Кладемо на сковорідку і варимо з обох сторін протягом 1-2 хвилин або поки не з'являться позначки.

5. Видаляємо з вогню і додаємо козячий сир. Наверх додаємо боби і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрикадельок з козячого сиру з салатом.