Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
2 курячі грудки (кожна близько 150 г), нарізані
1 цибулина
1 жовтий перець
1 кабачок
100 г чорізо
100 мл червоного вина
400 г в'ялених помідорів
400 г оливкової олії
1 ст. л. томатного пюре
1 ч. л. сушеного орегано
½ ч. л. сушених пластівців чилі
1 шматочок курячого бульйону
160 г довгозернистого рису
175 г зелених бобів
свіжа петрушка, прикрасити
морська сіль і мелений чорний перець
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій, антипригарній сковороді. Додаємо курку і приправляємо перцем. Обсмажуємо протягом 2 хвилин, регулярно помішуючи.
2. Переносимо курку на тарілку з допомогою щілинної ложки або шпателя і додаємо цибулю, перець, кабачок і чорізо до каструлі. Обсмажуємо на середньому вогні протягом 3 хвилин, регулярно помішуючи.
3. Додаємо вино, помідори, масляні боби, томатне пюре, орегано, пластівці чилі і шматочок курячого бульйону в каструлю. Приправляємо сіллю і перцем.
4. Доводимо соус до кипіння, повертаємо курку на сковороду і кип'ятимо протягом 8-10 хвилин, або поки курка не стане м'якою і приготованої.
5. Між тим, наполовину наповнюємо велику каструлю водою і доводимо до кипіння. Додаємо рис і варимо 10-12 хвилин або до готовності.
6. Поміщаємо зелені боби в маленьку каструлю з киплячою водою і варимо 5-6 хвилин або до готовності. Зливаємо боби і рис.
7. Прикрашаємо петрушкою і негайно подаємо із зеленою квасолею і рисом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вівсяного печива за 10 хвилин.