Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

2 часнику
40 г масла
80 млоливкового масла
сіль і мелений чорний перець
1 горщик меду
2 свіжого розмарину
3 лаврових листа
200-250 камамбера
1 багет, розірваний на 10 см

Приготування:

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Поміщаємо часник, вирізаний стороною вниз, у великій деко. Додаємо масло, щіпку солі, пару завихрень чорного перцю, мед, розмарин і лавровий лист і запікаємо в духовці протягом 40-45 хвилин. Через 30-35 хвилин робимо великий хрест у верхній частині камамбера і додаємо його в духовку. Додаємо багет, щоб зігріти його.

3. Як тільки часник м'який, хліб є надмірно хрустким, і сир все м'який і липкий, виймаємо з духовки.

4. Подаємо все на великій тарілці.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смажених креветок з йогуртом і м'ятою.