Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4-6

Інгредієнти:

Для коньяку:
60 г масла, плюс додатково для змащування
2 ст. л. лимонного цукру
2 ст. л. золотого сиропу
4 ст. л. борошна
1 ч. л. меленого імбиру
1 ч. л. коньяку
2 ст. л. рубаних фісташок
Для фруктового салату:
1 апельсин, тільки сік
1 лимон, тільки сік
1 лайм, лише сік
1 манго, розрізаний на кубики
4 мандарина, розділені на сегменти
1 гранат, тільки насіння
6 ягід фізалісу

Приготування:

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 150 градусів. Змащуємо два піддони для випічки маслом.

2. Плавимо масло з цукром і золотим сиропом в каструлі. Як тільки воно почне пузиритися, додаємо борошно, імбир, коньяк і фісташки і перемішуємо.

3. Використовуючи чайну ложку, поміщаємо шість шматочків горіхового розміру суміші на масляний піддон для випічки. Не потрібно згладжувати, оскільки вони будуть поширюватися природним чином.

4. Випікаємо 10-12 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

5. Для фруктового салату об'єднуємо апельсиновий, лаймовий і лимонний сік у великій мисці.

6. Додаємо манго і мандарини, насіння граната і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тарталеток з джемом всього за 15 хвилин.