Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1 банка

Інгредієнти:

200 г льоду
400 г замороженої журавлини, плюс додатково для прикраси
2-4 консервованого імбиру
3 ст. л. сиропу з банки імбиру
500 мл сидру

Приготування:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

1. Змішуємо всі інгредієнти, за винятком сидру в блендері.

2. Вливаємо сидр і знову збиваємо.

3. Подаємо в глечику з кількома замороженими клюквами для прикраси.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрикадельок з козячого сиру з салатом.