Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6-8

Інгредієнти:

16 смужок копченого смугастого бекону
40 г масла
1 кг брюссельської капусти, нарізані навпіл
200 г мигдалю

Приготування:

Популярні новини зараз
З наступного року без грошей: кому можуть призупинити виплату пенсій Перших біженців уже відправили: одна з країн розпочала масову депортацію українців Роботу ТЦК повністю змінять: що планується Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати
Показати ще

1. Розрізаємо бекон на шматочки.

2. Розтоплюємо масло на помірному вогні на великій сковороді. Готуємо бекон, поки він не стане хрустким.

3. Додаємо нарізані проростки до бекону і смажимо протягом шести хвилин.

4. Додаємо мигдаль і смажимо ще дві хвилини. Подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свинини в соусі з чорної квасолі.