Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6-8

Інгредієнти:

16 смужок копченого смугастого бекону
40 г масла
1 кг брюссельської капусти, нарізані навпіл
200 г мигдалю

Приготування:

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

1. Розрізаємо бекон на шматочки.

2. Розтоплюємо масло на помірному вогні на великій сковороді. Готуємо бекон, поки він не стане хрустким.

3. Додаємо нарізані проростки до бекону і смажимо протягом шести хвилин.

4. Додаємо мигдаль і смажимо ще дві хвилини. Подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свинини в соусі з чорної квасолі.