Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 6-12
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
100 г несолоного масла
100 г цукру
2 ст. л. соняшникової олії
100 г м'якого темно-коричневого цукру
1 яйце
½ ч. л. ванільної есенції
200 р борошна
½ ч. л. солі
½ ч. л. розпушувача
100 г сушених кислих вишнею, просочених водою
2 ст. л. вишневого коньяку
40 г мигдалю
75 г смаженого фундука
100 г білого шоколаду
100 г темного шоколаду
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Поміщаємо масло і цукор в миску і збиваємо разом до легкої і кремової консистенції. Додаємо олію і коричневий цукор і збиваємо, щоб поєднати. Додаємо яйце і ванільну есенцію і добре перемішуємо.
3. В окремій мисці змішуємо борошно, сіль і розпушувач.
4. Додаємо борошно в масло і цукрову суміш і добре перемішуємо, щоб сформувати тісто. Змішуємо в осушених вишнях, коньяку, мигдалі, фундуку і білому і темному шоколаді.
5. На борошняний поверхні, ретельно викочуємо тісто до 1 див. Використовуючи різак для печива за вашим вибором, вирізаємо 8-16 штук (залежно від розміру різака).
6. Поміщаємо печиво на масляний піддон для випічки (не надто близько один до одного, оскільки вони будуть поширюватися). Поміщаємо в духовку, щоб піч протягом 15 хвилин, або до золотисто-коричневого.
7. Виймаємо з духовки і залишаємо протягом 8-10 хвилин, потім переміщаємо на стійку для охолодження.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирних шарувань.