Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

2 головки весняної зелені, листя розділені, вилучені жорсткі стебла, грубо нарізані
2 ст. л. ріпакової олії
4 смужки копченого смугастого бекону
50 г шматочків фундука
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

1. Доводимо велику каструлю води до кипіння. Додаємо дрібку солі і зелень в киплячу воду. Готуємо 2 хвилини, потім виливаємо і промиваємо.

2. Нагріваємо олію у великій сковороді при високій температурі. Додаємо нарізаний бекон і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин, регулярно помішуючи, поки жир не розтанув.

3. Додаємо приготовану весняну зелень у каструлю і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин. Приправляємо сіллю і перцем і перемішуємо в горіхах. Негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пирога з сиром фета та полуничним йогуртом.