Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8

Інгредієнти:

140 г борошна
2 ч. л. цукру, плюс додатково, щоб посипати
¼ ч. л. розпушувача
щіпка солі
4 ст. л. молока
1 яйце
насіння анісу
соняшникова масло для глибокого смаження
Для яблучного і малинового джему:
500 г малини
1 яблуко
75 г цукру
лимонний сік

Приготування:

Популярні новини зараз
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки П'ять категорій пенсіонерів у зоні ризику: хто залишиться без виплат з жовтня Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Показати ще

1. Просіваємо борошно у велику миску, а потім просіваємо її ще раз. Перемішуємо в цукровій пудрі, разрыхлителе і солі.

2. У маленькій мисці збиваємо молоко, яйце і аніс разом до легкої і пінистої консистенції.

3. Робимо колодязь в борошні і повільно збиваємо в суміші яєць. Використовуємо руки, щоб створити грубе і місимо тісто на злегка посипаній борошном поверхні до однорідності. Ділимо на 16 маленьких кульок, накриваємо і залишаємо на 20 хвилин.

4. Між тим, щоб зробити джем, поміщаємо всі інгредієнти в каструлю на повільному вогні і готуємо протягом 5 хвилин або до м'якості. Змішуємо, використовуючи кухонний комбайн, потім проціджуємо в миску.

5. Викочуємо кульки на злегка посипану борошном поверхню на дуже тонкі кола і залишаємо на 5 хвилин.

6. Нагріваємо до 170 ° C, або поки крихта хліба не стане коричневою через 30 секунд.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт булочок з кленовим сиропом і волоськими горіхами.