Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6

Інгредієнти:

6 ст. л. олії
750 г стиглих помідорів
1 ч. л. свіжого листя чебрецю
1½ ч. л. морських сольових пластівців
мелений чорний перець
450 г грецького сиру фета

Приготування:

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 240 °.

2. Помідори розрізаємо навпіл і кладемо їх у форму для випічки.

3. Посипаємо чебрецем, трохи сіллю і перцем і обсмажуємо протягом 15 хвилин.

4. Зменшуємо температуру печі до 150 ° і обсмажуємо ще 1½ години, поки вони не зморщиться приблизно до половини їх початкового розміру.

5. розкладаємо помідори і фету на 4 тарілки і поливаємо оливковою олією.

6. Посипаємо трохи морською сіллю і чорним перцем.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт мангового щербету.