Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6

Інгредієнти:

6 ст. л. олії
750 г стиглих помідорів
1 ч. л. свіжого листя чебрецю
1½ ч. л. морських сольових пластівців
мелений чорний перець
450 г грецького сиру фета

Приготування:

Популярні новини зараз
Все, що потрібно знати про повірку лічильників води: як часто, хто відповідальний і що буде, якщо її не зробити ПриватБанк попередив про нові обмеження: що зміниться з 1 червня Українці масово відмовляються платити за комуналку: проблема з боргами виходить на новий рівень Платити не обов'язково: українцям показали "лазівку" у комунальних нарахуваннях
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 240 °.

2. Помідори розрізаємо навпіл і кладемо їх у форму для випічки.

3. Посипаємо чебрецем, трохи сіллю і перцем і обсмажуємо протягом 15 хвилин.

4. Зменшуємо температуру печі до 150 ° і обсмажуємо ще 1½ години, поки вони не зморщиться приблизно до половини їх початкового розміру.

5. розкладаємо помідори і фету на 4 тарілки і поливаємо оливковою олією.

6. Посипаємо трохи морською сіллю і чорним перцем.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт мангового щербету.