Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

300 г консервованої кукурудзи
1 ст. л. рослинного масла
3 цибулини, дрібно нарізані
2,5 см імбиру
200 г крабового м'яса
50 мл сухого хересу
1 літр курячого бульйону
1 ч. л. кукурудзяного борошна
1 яйце
1 ч. л. сезаму
1 червоний чилі, дрібно нарізаний

Приготування:

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

1. Поміщаємо три чверті кукурудзи в кухонний комбайн і змішуємо в гладке пюре.

2. Нагріваємо олію в каструлі на середньому вогні. Додаємо зелений лук і імбир і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин, поки цибуля не пом'якшиться.

3. Додаємо крабове м'ясо, херес, кукурудзу і пюре і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом п'яти хвилин.

4. Додаємо решту кукурудзу і кукурудзяну пасту і добре перемішуємо.

5. Пропускаємо збите яйце через тонке сито, щоб створити струни яйця в супі. Варимо до тих пір, поки яйця не стануть прямими.

6. Щоб подавати, наливаємо рівну кількість супу в миски і прикрашаємо насінням кунжуту і чилі.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт інжиру з йогуртом із чорного перцю.