Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

225 г малини
½ лимона, тільки сік
2 ч. л. цукру
4 яєчних жовтка
1 ст. л. лимонного цукру
2 ст. л. середнього сухого хересу
2 ст. л. сухого білого вина
4 ст. л. нежирного грецького йогурту

Приготування:

Популярні новини зараз
Опалювальний сезон: коли стартує у різних містах України Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
Показати ще

1. відкладаємо 12 малин для прикраси і поміщаємо інші в кухонний комбайн з хорошим стисненням лимонного соку.

2. Змішуємо в пюре, потім проштовхуємо через сито, щоб видалити насіння. Додаємо цукрову пудру до смаку, залишивши плід трохи на терпкою стороні, потім відкладаємо.

3. Поміщаємо яєчні жовтки і цукор у велику, жаростійку миску. Збиваємо в хересі і вино, використовуючи міксер.

4. Кладемо на сковорідку киплячої води і гріємо акуратно, безперервно збиваючи, поки суміш не стане дуже світлою, але тримає форму.

5. Додаємо йогурт в суміш. Поливаємо малиновим пюре і обережно закручуємо, щоб створити ефект пульсації.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фаршированих яблук з цибулею.