Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 10

Інгредієнти:

6 яєчних білків
350 г цукру
300 мл вершкового крему
900 г дрібної свіжої полуниці

Приготування:

Популярні новини зараз
Опалювальний сезон: коли стартує у різних містах України Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 150 градусів.

2. Поміщаємо яєчні білки у велику чисту миску і збиваємо, щоб сформувати м'які піки. Додаємо 110 г цукру і продовжуємо збивати.

3. Поступово додаємо ще 110 г цукру, ложку за раз, поки суміш не утворює тверді піки.

4. Акуратно додаємо цукор, що залишився.

5. Ложкою робимо 20 великих безе на 2 аркуші для випічки, викладених антипригарній папером і випікаємо в духовці протягом 15 хвилин.

6. Опускаємо температуру печі до 110 градусів і запікаємо ще 2-3 години.

7. Залишаємо, щоб охолонути.

8. Подаємо зі згущеними вершками та полуницею.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кокосового торта з малиною.