Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 3-4

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії, плюс додатково для смаження мигдалю
1 морква
1 стебло селери
1 цибулина
1 ріпа
2 зубчики часнику
150 г грибів, навпіл
250 г зеленої сочевиці
1,2 літра овочевого бульйону
1 лавровий лист
1 розмарин
жменя мигдалю
1 ст. л. меленої кориці
10 помідорів чері

Приготування:

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого
Показати ще

1. Нагріваємо оливкову олію у великій каструлі і обсмажуємо моркву, селеру, цибулю і ріпу близько п'яти хвилин.

2. Додаємо часник і гриби. Обсмажуємо ще п'ять хвилин.

3. Додаємо сочевицю до каструлі. Наливаємо бульйон і додаємо трави. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 45 хвилин.

4. Незадовго до закінчення приготування, в іншій каструлі, обсмажуємо мигдаль з корицею протягом двох хвилин.

5. Додаємо помідори черрі.

6. Подаємо сочевицю з мигдалем і помідорами.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжного крабового супу з кукурудзою.