Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

130 г ковбаски чорізо
150 г моцарели
мелений чорний перець
½ багета, нарізаний вздовж однієї сторони і раздвинутый
маленькі листя шпинату

Приготування:

Популярні новини зараз
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Показати ще

1. Покладемо скибочки чорізо у велику сковорідку на важкій основі на середньому вогні. Смажимо обережно протягом 4-5 хвилин, повертаючи на півдорозі, поки масло не почне витікати з ковбаси.

2. Кладемо скибочки моцарели на вершину чорізо, потім обережно кладемо трохи олії поверх.

3. Готуємо 2-3 хвилини, щоб сир розплавився, потім приправляємо чорним перцем.

4. Кладемо чорізо і моцарелу на багет.

5. Поміщаємо жменя листя шпинату на багет.

6. Нарізаємо багет навпіл і негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свіжої томатної сальси з брускеттою за 10 хвилин.